Eerste repetitie na de vakantie.

Vandaag weer de eerste repetitie van het Stadsjongenskoor gehad. Ik ben vandaag in ieder geval zeer tevreden over de inzet van de jongens. We gaan immers een spannende tijd tegemoet met de viering van ons 90 jarig bestaan op zondag 9 oktober. Hou deze vorm vast jongens!!!

Ik uren en dagen zitten puzzelen en heb het programma grotendeels klaar. Maar ik merkte vandaag al dat ik er hier en daar toch nog wat aan moet sleutelen. De jongensstem in van nature aan verandering onderhevig en als je sommige jongen na 6 weken ineens terug ziet en hoort…

We hebben ons heel wat ‘op de hals’ gehaald door het concert op twee verschillende plekken te gaan geven. Voor de pauze zingen we in de Plechelmus Basiliek en na de pauze in de Stadhuishal. Dit brengt logistiek nogal wat problemen met zich mee maar die gaan we de komende weken allemaal oplossen!

Voorlopig gaan we vol goede moed er tegen aan!

5 thoughts on “Eerste repetitie na de vakantie.

  1. @ Peter: Ja het publiek verhuist mee! Iest wat ook de nodige logisteiek problemen met zich mee gaat brengen.
    @Sebbo: Bariton zei je? Kom maar langs voor een stemtest.
    @Peter: Omschrijf eens?

  2. @Mariette: Er zijn nog steeds mensen die zeggen dat ik kan zingen, maar ik heb een belabberd bereik, ongeveer 1 octaaf. Om je een idee te geven, de nummers van The Beatles waar Harrison zingt kan ik aan, die van Lennon & McCartney wordt echt rampzalig. Over Starr wil ik het maar even niet hebben 😉

    Dus mocht je ooit een ode aan Harrison gaan geven, dan kan ik het overwegen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s