Herfst


Na de heerlijke herfstwandeling van vanmiddag, moet het me lukken om de taak als jurylid van de herfstgedichtenwedstrijd van het OAB op me te nemen. Mochten jullie even niets van me horen, dan heb ik het moeilijk…

9 thoughts on “Herfst

  1. Er zijn aardig wat inzendingen zag ik. Dat wordt nog een zware klus 😀

    Succes. En inderdaad een mooi bos. Ook mooi dat die blaadjes precies langs het pad vallen en niet erop 😉

  2. Ik heb de gedichten allemaal doorgenomen, er een nachtje over geslapen en ik ga er zeker nog een nachtje over slapen! Er tekent zich bij mij een winnaar af, maar of deze ook daadwerkelijk gaat winnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s