Winter!


Enschede 25 november 15.15 uur

8 thoughts on “Winter!

  1. Je zou ook kunnen zeggen dat het redelijk noodweer is hoor. Ben vanmiddag 2 uur onderweg geweest voor een boodschap. Ik had gewoon echt niet met de auto moeten gaan. Het verkeer zit helemaal vast, overal afgebroken takken en een deel van Twente zit zonder stroom!

  2. De weg tussen Enschede en Oldenzaal is afgesloten, die tussen Enschede en Hengelo… eigenlijk zitten ik nu van de buitenwereld afgesloten. Wat ben ik blij dat ik een pc heb;) Alhoewel het licht hier af en toe aan en uit gaat… 😕

  3. Ook in mijn tuin heeft een 28 jaar oude boom twee armdikke takken verloren. Die boom kan ik wel afschrijven. Nee.. ik ben vanavond de deur niet uitgeweest. Ook hier “knipperlicht” Lekker rustig thuis in het Twekkelerveld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s