Stadsjongenskoor viert Sinterklaas

Vandaag kon ik als dirigent heerlijk genieten van de sfeer van de Sinterklaasviering van het Stadsjongenskoor. De aktiviteitencommissie zorgde voor alles. Er was chips, er was drinken, er was muziek, er was koffie en er was veel plezier. De jongens mochten allemaal hun kado in de kring leggen en daarna werd er spannend spel gespeeld. Er werd met dobbelstenen gegooid. Bij de eerste ronde mocht je als je een 1 of een 6 gooide een kado pakken. Maar dit kado was niet meteen van jou! Er volgde een tweede ronde. Als je een 6 gooide mocht je ongevraagd met iemand ruilen en als je dubbel 2,3, 4 of 5 gooide mocht je een kanskaart pakken. Daar zaten ellendige dingen bij als: geef je kado aan je rechterbuurman, schuif allemaal een plaats op naar rechts en laat het kado liggen en niet te vergeten: iedereen moet alles aan jou geven! Uiteindelijk kon iedereen in de derde rondo toch een kado bemachtigen en na wat lekkers ging iedereen in opgewonden stemming naar huis. Bij het aantrekken van de jassen werden hier en daar nog kado’s geruild en ik geloof dat iedereen tevreden was.

Op maandag 5 december gaan we gewoon repeteren: stoer he????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s