Kerstmarathon

Nog twee dagen en dan gaat de kerstmarathon van start. De Sloep heeft dit jaar de eer als startplaats te fungeren: ik zal daar een optreden verzorgen met de Kringzingers voor de dames en de heren van de Zonnebloem. Ik eindig mijn marathon op kerstavond in het kerkje van het wonderschone Stift te Weerselo. Daar zal ik met een deel van het Stadsjongenskoor een kerkdienst opluisteren. Ik zal tussen de repetities en optredens door regelmatig verslag uitbrengen.

Als ik ’s avonds laat dan thuis ben geniet ik, onder het genot van een glaasje wijn, van mijn Singer engeltjes die in serene rust staan te zingen op de oude Singer trapnaaimachine van mijn oma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s