Ben Heppner

Om Mart Smeets en zijn collegae een beetje te helpen, vertel ik even wie die “solozanger” was die op grandiose wijze het Canadese volkslied zong tijdens de afsluiting van de Olympische Winterspelen in Turijn. Ik herkende hem meteen als de wereldberoemde Canadese tenor Ben Heppner .

Twee jaar geleden had Egbert het goede idee om naar een recital van deze man te gaan in het nieuwe Konzerthaus te Dormunt. Een fantastische avond hebben we gehad. Wat kan die man zingen en met welk gemak. Ben Heppner, een tenor met een enorme staat van dienst en een van de grootste tenoren van zijn tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s