Akoestiek

Ben benieuwd of mijn zangjuf het maandag hoort. De akoestiek in mijn mond moet toch verbeterd zijn nu de achterste kies linksboven er uit is. Vanmorgen was het zover. Twee spuiten er in en toen trekken. Geen fijn gevoel. Ik heb de resten van mijn kies mogen aanschouwen en kon toen ook zelf concluderen dat er weinig meer van over was. Lijkt mij maar niets, tandarts zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s