Stradivarius

Zo juist hoorde ik op het nieuws dat de politie bij een inval in een bordeel een peperdure Stradivarius heeft gevonden.

Dit doet me denken aan het programma Entertainment Live van Talpa. Ik zapte daar laatst langs toen Evert Santegoeds het had over de verfilming van het boek “Knielen op een bed van violen” . “Dat is toch een boek van Siebelink” zei de blonde presentatice. “Ja” zegt Evert “en het heeft ook al belangrijke prijzen gewonnen”. Zegt de blonde iets als: “Wat goed dat Paul Verhoeven dat gaat doen”. Evert valt haar bij in de trant van “en ik ben ook erg benieuwd hoe hij het gaat verfilmen want knielen op een bed van Stradivariussen is erg ongemakkelijk en wordt erg kostbaar”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s