Wilhelmus

Zojuist was ik via de radio getuige van het Wilhelmus dat live gezongen werd door de groep Replay voor aanvang van de voetbalwedstrijd Nederland- Kameroen. Het is zo ongeveer de lelijkste versie die ik ooit heb gehoord. Brrrr! Een heel akelig arrangement, vals met lange halen gezongen, veel te snel en met heel erg weinig gevoel voor het moment. Jack van Gelder deelde mee dat hij met kippenvel had geluisterd en dat hij het al in tijden niet meer zo mooi had gehoord. Ik hoop dat hij meer verstand heeft van voetballen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s