Open Dag Concordia Enschede

ConcordiagrotezaalVandaag hield Concordia  Kunst & Cultuur van 12.00 tot 17.00 uur open huis. In twee verschillende zalen konden kennismakingsworkshops gevolgd worden die betrekking hebben op de cursussen die dit jaar gegeven gaan worden. Ik heb twee workshops zang en stem gegeven. De aanloop was bijzonder goed moet ik zeggen.

Dit jaar ga ik verschillende lessen verzorgen voor de theaterwerkplaats . Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen kortlopende cursussen volgen om kennis te maken met theater maken, of een volledige basiscursus van een jaar (nu met certificaat!). Naast lessen toneelspelen krijg je ook dans en beweging, en zang en stemlessen.

Heb je een volledige basiscursus gevolgd dan kun je het jaar daarna het theater in om een voorstelling te maken.  Dit jaar ga ik voor het eerst meewerken aan een echte voorstelling. Samen met Denise de Jong van Lier ga ik een low budget musical maken met kinderen. Het zal geen groot  spectakel a la van der Ende worden maar we gaan wel echt in dat mooie zaaltje spelen!. Denise en ik  willen gaan werken vanuit de mogelijkheden die groep ons aanreikt, dus zonder audities. We gaan de musical helemaal zelf samenstellen, voor een deel met bestaand materiaal maar we willen zoveel mogelijk zelf schrijven.

Het enige dat we nu weten is dat er een moord gepleegd is in een nagelstudio!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s