Nieuwe collega!

VidigrootHet ziet er naar uit dat ik sinds kort een nieuwe collega heb!

Vidi is onlangs gepresenteerd op de Universiteit Twente en doet haar werk uitstekend. Bureau Culturele Zaken is zeer verheugd want ze is met deze nieuwe medewerker direct uit de financiële problemen. De dirigenten van Musilon , DVE en de Kringzingers zijn per direct ontslagen en vervangen. MSO  worstelt nog met het probleem dat Vidi geen stokje in haar hand heeft maar ook valt spoedig een verbetering in de verwachten. Bij SHOT heeft men echter grote problemen bij de aanstelling van de nieuwe dirigent.  Bij een eerste proefdirectie bleek dat er te snelle accelerandi en crescendi werden gemaakt. Vooral de trompet- en saxofoonsectie is onder Vidi niet te vertrouwen. De mannen  evaren een te grote opwinding tijdens het spelen en wachten op de gekuisde versie.

Hier meer over Vidi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s