Openbare repetitie Opleidingskoor Oldenzaal

Ook dit jaar is er weer een opleidingskoor van start gegaan om nieuwe zangers op te leiden voor het Stadsjongenskoor Oldenzaal. De jongens komen uit heel Oldenzaal en hebben eenmaal per weer een repetitie van 45 minuten waarin ze kunnen uitproberen of ze zingen leuk genoeg vinden om er een hobby van te maken. Dit jaar hebben we een klein maar heel leergierig groepje. Mag ik jullie voorstenne aan: Stef, Justin, Michel, Julian, Niek, Wessel, Jelle, Guus, Tom, Jense, en Stan!Oplk1

Ze zijn erg sterk in het leren van de teksten van de liederen en willen ook heel veel verschillende liedjes leren. Omdat deze jongens niet aan het kerstconcert van komende zaterdag mee doen, hield ik afgelopen donderdag een openbare repetitie met ranja en kerstkransjes. We hebben gewoon alles gedaan wat we normaal ook doen. Eerst inzingen en daarna liedjes repeteren. Wat fout ging deden we even overnieuw. Ze hadden massaal publiek meegenomen dat zichtbaar genoot. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s tantes, nichten en buurvrouwen, ze waren er! We hebben het publiek zelf ook nog even laten zingen zodat ze konden ervaren hoe moeilijk het was. Ze mochten Olé, roepen maar dat ging niet meteen goed…Oplk3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s