Concertagenda

DirigentDeze week ben ik eigenlijk alleen maar bezig geweest te plannen. Ik ben repetitieschema’s aan het maken, mijn agenda voor 2007 aan het invullen en tot mijn schrik heb ik toch al weer één dubbele afspraak…

Ook op mijn weblog heb ik mijn concertagenda aangevuld. Ik zit al aardig vol dit jaar. Van 15 concerten weet ik zeker dat ze doorgaan, daar komen er zeer waarschijnlijk nog 14 bij maar dat moet ik nog even geheim houden. Dat zijn er samen 29 en dan heb ik de kerstconcerten en kleine optredens nog niet genoteerd.

Toch weet ik zeker dat hij  dit jaar ook weer erg veel concerten zal zingen. Zal hij in 2007 zijn record verbreken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s