Gabriel en Kay succes!!!

Dit weekend is het zover. Gabriël mag zijn solo zingen op de Nederlandse première van het Requiem van Jenkins . De generale repetitie van vanavond ging erg goed Gabriël en mevrouw Kay Jensma vormen een prachtig duo. Het was ook erg leuk dat invaller Ruben Brok op de generale ook even met orkest mocht zingen. Wat een leuke ervaring! Maar… Gabriël is goed bij stem en de griep heeft dus gelukkig niet toegeslagen. Ruben hoeft niet in te vallen maar is wel bij alle concerten aanwezig om Gabriël aan te moedigen. Wat een karakter toont die man!!!

Wens Gabriël en Kay even succes voor zaterdag en zondag. Ze gaan de sterren van de hemel zingen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s