Gabriel en Kay succes!!!

Dit weekend is het zover. Gabriël mag zijn solo zingen op de Nederlandse première van het Requiem van Jenkins . De generale repetitie van vanavond ging erg goed Gabriël en mevrouw Kay Jensma vormen een prachtig duo. Het was ook erg leuk dat invaller Ruben Brok op de generale ook even met orkest mocht zingen. Wat een leuke ervaring! Maar… Gabriël is goed bij stem en de griep heeft dus gelukkig niet toegeslagen. Ruben hoeft niet in te vallen maar is wel bij alle concerten aanwezig om Gabriël aan te moedigen. Wat een karakter toont die man!!!

Wens Gabriël en Kay even succes voor zaterdag en zondag. Ze gaan de sterren van de hemel zingen!!

19 thoughts on “Gabriel en Kay succes!!!

 1. He Mariette, jij hebt wel heel wat lustrumconcerten/feestjes achter de rug sinds oktober zeg! Oh ja, Lex Alberts zit op de Heurne. Goed betaalbare en mooie jurken heeft die. Al zeg ik ’t zelf….

 2. Sebbo, jij hebt een grote opmerkingsgave. Ik sta inderdaad niet op de foto. Hij is genomen tijdens het inzingen en ik sta achter in de zaal te luisteren of de balans goed is.

  De lustrum/concert/feestjes zijn nu even voorbij maar de kerstoptredens zijn in aantocht! Ik tel er nu zeven!

 3. @Petra, dat zou ik wel willen een stukje CD op mijn log. Als ik wist hoe het moest zou ik het doen. Nanos heeft me het laatst in een mail uitgelegd maar ik moet er even voor gaan zitten om het voor elkaar te krijgen. Daar ben ik nu nog even te druk voor. De kerst is al weer in aantocht!

 4. @Frans: je hebt gelijk, maar de dame vooraan is degene die alle gerechten heeft gemaakt en uitleg aan het geven is. Ze is dit bedrijfje pas gestart en ik vond het heerlijk wat ze allemaal had gemaakt.

 5. Heey, leukée site hoor Mariëtte!
  Suc6 Gabriël 😛 Maar ’t lukt je vast wel,, ik hoop dat je me volgendd jaar meeneemt naar Parijs :D:D dOegg!

 6. Het eerste concert zit er op en Gabriël heeft een topprestatie geleverd! Knap hoor om daar te staan voor zoveel mensen… pffff Een ervaring om nog heel lang van na te genieten!

 7. Gabriël heeft vanmiddag nog beter en mooier gezongen dan gisteren, petje af! Als hij nu het komende jaar de baard niet in de keel krijg mag hij op 23 februari 2008 de Franse première zingen in Parijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s