Tussenstand concerten

Voor mij is het qua werk momenteel een drukke en licht chaotische tijd. Met het jongenskoor zit ik nog volop in de Matthäus Passion en ondertussen zijn ook de repetities voor de Boris Godoenov begonnen. Met de Kringzingers ben ik bezig het concert in het kader van de Cultuurstestafette van 9 mei voor te bereiden, daarnaast kunnen we in het nieuwe muziekwartier zingen en ook nog bij de opening van de nieuwe universiteitsbibliotheek. Met het Oost Nederlands Kamertjeskoor ben ik bezig met de voorbereidingen van het zomerconcert van 23 juni. Met het Jongemannenkoor doe ik mee aan  hetzelfde concert als de Kringzingers op 9 mei, doen we mee aan een korendag op 2 juni, zingen we op een benefietconcert op 22 juni en hebben we ons eigen concert op 24 juni. Ook voor de musical Sweeney Todd van Concordia moet nog het nodige gebeuren en het weekend 13/14/15 april zit ik in Duitsland een kinderkorenweekend te leiden. Zowel de Kringzingers als het ONKK organiseren ook altijd nog repetitiedagen en  gezellige avonden.

Als dit alles achter de rug is hoop ik me volledig te kunnen storten op de Saint Nicolas Cantata van Benjamin Britten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s