Boris Godoenov vanavond op de radio!

Voor iedereen die geen kans heeft om naar een van de voorstelling te gaan: vanavond 19.00 uur Radio 4 Opera Live! Het is een opname gemaakt tijdens de première van 12 mei in Apeldoorn. Natuurlijk mis je dan de prachtige beelden van het geheel maar de muziek van Moessorksy is natuurlijk ook schitterend.  De jongens zijn ongeveer na 1 uur en 27 minuten te horen maar ik zou daar niet op gokken en maar de hele opera gaan luisteren. Nu nog een manier vinden om dit digitaal op te slaan. Ik heb al jaren niet meer van de radio opgenomen dus ik weet echt niet hoe dat tegenwoordig moet. Tips zijn dus van harte welkom!

Inmiddels zijn we al weer twee voorstellingen verder en hebben Nijmegen en Arhem achter de rug. Ook daar een daverend applaus. Aanstaande dinsdag heb ik een thuiswedstrijd in Enschede en daarna maken we de lange reis naar Maastricht.  Dat wordt een latertje!

Tctubboris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s