Vakantie!!!!!

VakantieZo zie ik er dus kennelijk uit als ik het publiek aanvuur het slotlied mee te zingen!

Het jaar loopt te einde en na volgende week kan ik van mijn vakantie gaan genieten. De Kringzingers hadden woensdag hun laatste repetitie en volgende week hebben we nog een gezellige bijeenkomst met lekker eten, drank en muziek. Ook het ONKK gaat nog een gezellige avond houden en zaterdag moet ik zelf nog "aan de bak" om te zingen op de afsluitende avond van mijn "zangjuf". De kilo’s die er door de opera af zijn gegaan komen er vanzelf wel weer bij!!! Het Stadsjongenskoor had vandaag haar openbare repetitie voor de nieuwe jongens. De opkomst was goed!

Na volgende week ga ik dus opruimen, ordenen, schoonmaken, nieuwe muziek zoeken, uitrusten, wandelen, fietsen en genieten van wat vrije tijd!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s