Stadsjongenskoor op kamp!

Wegens enorm succes herhaald: het Stadsjongenskoor Oldenzaal gaat ook dit jaar weer op kamp. Wederom zitten we met ruim dertig jongens in een kampeerboerderij terwijl de jongemannen hun tent  hebben opgezet in het weiland er naast. Ik ben erg benieuwd wat de jongemannen voor de jongens en mij in petto hebben. Zij hebben het hele dagprogramma in elkaar gezet inclusief een of andere enge nachtelijke tocht waarbij we geen zaklamp mee mogen nemen.

Alhoewel ik me ieder jaar voorneem het rustig aan te doen vrees ik dat ik zondag best een beetje moe zal zijn…

De thuisblijvers mogen www4 oplossen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s