Theaterzang

Vandaag ook al weer de laatste les van de cursus theaterzang van Concordia. Het was een ontzettend leuke en grote groep dit jaar. We zijn aan de slag geweest met allerlei basis-elementen van het zingen, we hebben veel oefeningen gedaan, liedjes geleerd en daarbij veel bewogen. Dat is nu juist het moeilijke. Als je zingt vergeet je de bewegingen en als je beweegt vergeet je te zingen. Daar zijn we veel mee bezig geweest. Vanmiddag mogen het laatste half uur de ouders komen kijken. Ik zal dan laten zien en horen hoe we met zangtechniek bezig zijn geweest. We zullen een canon laten horen en deze ook op verschillende manieren zingen. We lopen dan rond en beelden bv allerlei verschillende weertypes uit terwijl we zingen. Verder laten we verschillende liedjes horen zoals Zip a dee doo dah, The Lion sleeps tonight en over een spook. Daarbij hebben we tableau’s gemaakt en hier en daar een dansje.  Als het lukt hebben we ook  nog een kerstcanon. En dat alles geleerd in 6 lessen!
Theaterzang07

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s