De fantastische Faust

Dff2Volgend weekend is het eindelijk zover: de cursuspresentatie van De fantastische Faust. Ze hebben maanden hard gewerkt, alle up en downs  goed verwerkt,  veel moeten overwinnen, alles uit het hoofd moeten leren en dan eindelijk staan ze er: de 13 jongelui van de cursus voorstelling maken van Theater Concordia Enschede.

Dff3Wat gebeurt er, als je je ziel aan de duivel verkoopt?Thomas Faust heeft genoeg van zijn saaie, kleurloze bestaan. Op een ochtendkrijgt hij zomaar een mooier leven in de schoot geworpen in ruil voor zijnnutteloze ziel. Hij wordt rijk en beroemd en gaat zich gedragen als een echtesuperster. Maar de Zeven Doodzonden liggen op de loer. Losjes gebaseerd opFaust van Goethe.

Zaterdag 19 april 20.30 uur en zondag 20 april om 15.00 uur Theater Concordia Enschede

Dff4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s