Jongemannenkoor zingt in Palthetuin

Morgen, vrijdag 25 april tussen 16. oo uur en 17.00 uur,  zal het Jongemannenkoor Oldenzaal een optreden verzorgen in de tuin van het Palthehuis te Oldenzaal. Het concert van het Jongemannenkoor is een onderdeel van een multiculturele bijeenkomst.

Leerlingen van het Carmelcollege hebben in de afgelopenperiode interviews gehouden in Oldenzaal om te onderzoeken in hoeverre hetPalthehuis bekend is bij de inwoners van Oldenzaal. De interviews zijn gehouden onder jongeren en ouderen uitOldenzaal met verschillende cultureleachtergronden. De uitslag dit onderzoek wordt bekendgemaakt tijdens eenmulticulturele bijeenkomst in de Palthetuin.

Op het programma staat verder een optreden van eenTurkse dansgroep, een modeshow, Armeense zang en Turkse rap, Turkse gitaarmuziek en er zijn verschillende exposities.  Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Jmk_palthetuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s