World Symposium On Choral Music (epiloog)

Een van de allerleukste dingen in Kopenhagen was wel de ontmoetingen met koordirigenten van over de hele wereld. Ze kwamen werkelijk overal vandaan: New Zeeland, Johannesburg, Letland, Zuid Korea, de VS, Frankrijk, Canada, Australë en… Taiwan! Yu Wen Pan een koordirigente uit Taiwan en haar vriendinnen heb ik al de tweede dag ontmoet tijdens een workshop body percussion van Keith Terry. Dat schept namelijk een band als je allemaal moeilijk hebt met polyritmiek enz… Daarna kwamen we elkaar steeds tegen en bleven ervaringen uitwisselen.  Natuurlijk werden er ook visitekaartjes geruild en zo kwam ik op het idee om al vanuit Kopenhagen al een ansicht naar Taiwan te sturen.

Gisteren kreeg ik een mail van Yu Wen Pan: "Thanks foryour wonderful greeting postcard which reminds me a lot of great memories in Copenhagen".

Kijk, dat is nou eens leuk want er zaten ook twee foto’s bij genomen in Tivoli Gardens. Want ai…. mijn camara deed het even niet:  I’m sorry, I have to feed the battery’s this night. Waarop de dames uit Taiwan met kinderstemmetjes begonnen te zingen:  Mummy, mummy I’m so hungry. Ach, we hebben echt zoveel plezier met elkaar gehad! Kijk nou zelf: Hollands Glorie greets Taiwan!

Wscm_taiwan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s