Kerstmarathon 2008

Anton_pieck_kerstfeest_4Vanmiddag gaat het beginnen: de kerstmarathon 2008! Ik begin dit jaar met een optreden van een select groepje zangers van het Stadsjongnskoor Oldenzaal op de kerstborrel van de Oldenzaalse Proaters. Een spannende klus want het is de eerste kjeer dat we op deze manier gaan optreden. De sterkste zangers, 5 sopranen, 5 alten, 2 tenoren en 2 bassen, zullen een half uur kerstmuziek verzorgen waarbij ik zelf piano zal spelen. Morgen 14 december gaan we met het gehele Stadsjongenskoor om 16.00 uur een concert geven in de De Abdij, de ontmoetingsruimte van de WBO Oldenzaal onze nieuwe sponsor! Volgend weekend heb ik ook twee concerten. Allereerst op zaterdagavond 20 december een concert met het Oostnederlands Kamertjeskoor. Het concert begint om 20.00 uur en is in de Josephkerk aan de Oldenzaalse straat. Dit belooft een heel mooi concert te gaan worden. Het ONKK zingt werken van oude en moderne Spaanse componisten en gitaarduo Duende zal ook van zich laten horen. Een dag daarna op zondag  21 december is het grote kerstconcert van het Stadsjongenskoor. Dit concert is in de Hofkerk te Oldenzaal en begint om 15.00 uur. Twee dagen later op dinsdag 23 december geeft het Stadsjongenskoor een concert samen met de Bornse Harmonie o.l.v. Marcel Bergboer in de Theresiakerk te Borne. Dit concert begint om 20.00 uur. Daarna ga ik moe en voldaan een kerstborrel drinken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s