Matthäus Passion

Mp09Ze zijn er helemaal klaar voor: de 35 jongens van het Stadsjongenskoor. Afgelopen maandag hadden ze generale repetitie in het Muziekcentrum Enschede en gisteravond in de Plechelmusbasiliek. Vanavond en morgenavond zingen ze de Matthäus in de Plechelmusbasiliek en aanstaande zaterdag in het Muziekcentrum. Alle drie concerten doen ze samen met Consensus Vocalis en het Orkest van het Oosten onder leiding van JanWillem de Vriend. Vanavond en morgenavond staan de jongens op de koorzolder en dirigeer ik ze vanuit de kerk. Zaterdagavond staan de jongens op het podium en zingen ze rechtsstreeks onder leiding van Jan Willem de Vriend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s