Europa Cantat 2009

Ben net terug van een korte vakantie in Frankrijk en afgelopen dagen zitten knutselen aan het weblog dat ik ga bijhouden voor Europa Cantat 2009 . Ik ga dat doen samen met Martje Lamme, hoofdredacteur van Zing Magazine. Mart doet aan het festival mee al zanger en ik volg het dirigenten programma. Gastschrijvers zijn Jesse die als vrijwilliger mee gaat helpen en Diana die het managers programma volgt.

Het festival Europa Cantat vindt één keer in de drie jaar plaats endit jaar is dat in Utrecht. Van 17 t/m 26 juli 2009 kunnen dirigenten, individuelezangers, koorzangers en ensemble zangers meedoen aan allerlei ateliers, samen zingen enluisteren naar muziek.

Mart en ik hopen dat het een levendig weblog zal worden waar veeldirigenten, zangers, vrijwilligers enluisteraars hun ervaringen kwijt willen. Het gaat een gemengd Engels/ Nederlands weblog worden maar in andere talen schrijven is ook geen probleem. We zien wel hoe het zich zal gaanontwikkelen. Natuurlijk zal ik mijn bijdrage ook op mijn eigen weblog blijven doen!

Neem dus allemaal ook even regelmatig een kijkje op ecu09.weblog.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s