Repetitiedag

Vandaag had ik een repetitiedag van het personeelskoor van de Universiteit Twente: de Kringzingers. De repetitiedag begon om 10.00 uur met koffie en het uitstallen van al het lekkers wat er gegeten en gedronken moest vandaag. Ja, ook een glaasje wijn maar daar wordt mee gewacht tot de laatste pauze in de middag.
Img00075200911281021
We hebben hard gewerkt aan het kerstlunchtconcert wat het koor gaat geven op woensdagmiddag 16 december om 12.35 in de Audiozaal van het Vrijhof Cultuurcentrum. Op het programma staan kerstliederen uit verschillende landen. Natuurlijk zingt het koor Engelse carols, maar er zijn ook Duitse en Franse liederen te horen, een Frieze kerstcanon, een feestelijk Oekraïns kerstlied, een Italiaans en Nederlands kerstlied  en een prachtig Zweeds Jul Jul! van Gustaf Nordqvist. Het geheel wordt afgewisseld met kerstgedichten uit verschillende landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s