Kerstmarathon 8

Kzkerst2009_2

Morgen, woensdag 16 december om 12.35 uur geeft de Kringzingers, het personeelskoor van de Universiteit Twente, een bijzonder kerstlunch concert in de Audiozaal van het Vrijhof Cultuurcentrum.

Tijdens het concert wandelt het koor door Europa en worden kerstliederen uit verschillende landen ten gehore gebracht. Natuurlijk zullen de bekende Duitse liederen en de Engelse carols niet ontbreken, maar dit jaar zingen de Kringzingers ook in het Zweeds, Latijn, Frans, Oekraïns, en zelfs Fries. De liederen zullen afgewisseld worden met gedichten en verhalen. Kortom, een goede mix voor een afwisselend en boeiend geheel, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden op de komende kerstdagen.

Het concert is toegankelijk voor leden van de UT-gemeenschap, maar belangstellenden van buiten de universiteit zijn ook welkom.Algehele leiding: Mariette Effing Plaats en tijd: Vrijhof Cultuurcentrum op de campus van de Universiteit Twente. Aanvang 12.35 uur; deuren open om 12.30 uur.Entree: € 2,- met Xtra kaart, en € 3,- zonder Xtra kaart

11 thoughts on “Kerstmarathon 8

 1. Ik dacht dat ik “het gat” waarlangs het beest naar boven kwam had afgesloten maar ik hoor hem op dit moment weer knagen…. Morgen komt de “plaagdierenbestrijdeingsdienst” een kijkje nemen. Er liggen namelijk ook “poepjes”. Er is dus belangrijk bewijsmateriaal achter gelaten. Wordt vervolgd!!!!

 2. Hoe is het met kleine Karel? Sinds ik jouw verhaal las heb ik om mij heen van veel scholen/bedrijven gehoord dat de fam. Karel Muis zich flink heeft uitgebreid. Zelfs kleine Kareltjes worden in alle vroegte gesignaleerd.
  Ben benieuwd hoe en wanneer jouw medebewoners opgeruimd worden 😉
  Groetjes, Karen

 3. Wij noemen hem Mickey omdat hij zo’n prachtig gaatje in de deur heeft geknaagd. De plaagdierbestrijder is vanmiddag geweest en het is definitief een muis. Nu is dat niet zo erg maar wel als hij/zij zich gaat vermenigvuldigen. Hij komt via de spouwmuur van buiten in de kruipruimte en loopt via de kabels omhoog onze meterkast in. Volgens de man was het vrij zeker dat hij ’s nachts gezellig rondtrippelt over onze plavuizen… Het gat rond de bekabeling moet worden dicht gemaakt maar ook moeten in alle luchtgaten van de spouwmuren van die bijen eeeuh dingetjes. Nu ben ik het al weer vergeten. Ze kosten in ieder geval 1.30 euro en zijn verkrijgbaar bij de milieudienst. Deze heeft pech, die gaat het niet overleven!

 4. Uhm…en dan? …wachten tot je rooksignalen krijgt van de sigaret die ie heeft opgestoken?
  Trouwens…is dit niet een beetje een ongepast onderwerp op dierendag…?

  🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s