Kerstmarathon 10

Abdij prima concertlocatie voor Jongemannenkoor Oldenzaal.

Het Jongemannenkoor Oldenzaal gaf afgelopen zondag een kort kerstconcert in ontmoetingscentrum De Abdij te Oldenzaal. Voor een goed gevulde zaal zongen de jongemannen hun kerstrepetoire als een soort opwarmer voor wat hun ’s avonds nog te wachten stond. Ze deden dit  samen met de sopranen Olivier en Frederik die speciaal voor dit optreden waren gevraagd nog een paar liederen met z’n tweeën te zingen. Het was een aangename bijna huizelijke sfeer in Abdij waarbij de kerstman uitbundig bleef  "klingelen". De jongemannen vonden het "makkelijk"zingen in de Abdij en het was wat hen betreft voor herhaling vatbaar.
Abdij09_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s