Mezzo gezocht

Namens een vierde jaars student accordeon deze oproep:

Op 2 en 3 april voeren wij met het Nederlands Accordeon Ensemble een programma uit met hedendaagse muziek rondom de wereldpremiere van de Lukaspassion van Christof Taggatz. In dit programma voeren we ook ‘El mar la mar’ van Berio uit. De bezetting van het stuk is bijna rond, we hebben ook al gerepeteerd,we zijn alleen (na wat afzeggingen) nog op zoek naar en Mezzo-sopraan (met enige haast want 2 en 3 april is al snel en iemand moet het ook nog kunnen instuderen). Het kan eventueel ook door een sopraan  gezongen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s