Kiwani’s steunen Stadsjongenskoor Oldenzaal

Afgelopen woensdag 24 maart, voorafgaand aan de generale repetitie van de Matthäus Passion, boden de Kiwanis Oldenzaal het Stadsjongenskoor Oldenzaal een cheque aan van maar liefst 1250 Euro. Deze zeer vriendelijke geste werd gedaan om het koor financieel te ondersteunen  bij hun reis naar het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt (België) van 30 april tot 3 mei. De cheque werd in ontvangst genomen door Riordon en Alexander, de twee koorleiders van het jongenskoor.Kiwanis_2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s