Jubileumconcert Kringzingers

 Lustrumconcert 2010 v0.5

10 thoughts on “Jubileumconcert Kringzingers

  1. Ik vond het prachtig om mee te doen!!
    Ik heb gekozen om katholiek te worden:)
    Ik vond de begrafenis ook mooi!!

  2. Beste Mariette,
    De opa die je in het stukje noemt was mijn vader. Ik ben een tante van Ruben. Ik vond het heel bijzonder van je dat je Ruben meteen wilde bijstaan. De momenten waarop Ruben en Gabriel onder jouw begeleiding hebben gezongen waren heel speciaal en hebben ons geraakt.BEDANKT, Ellen

  3. ik had Ruben, mijn neefje, nog nooit live horen zingen. ik vond het een machtige vertoning. samen met een koormaatje onder jou begeleiding. heel ontroerend bij deze emotionele dienst. dank kanjers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s