Jongemannenkoor zingt in Lambertusbasiliek Hengelo

Morgen is het weer zover, dan doet het Jongemannenkoor Oldenzaal mee aan het fantastische festival Amusing Hengelo. Het belooft een hele mooie dag te worden. Het eerste optreden van de jongemannen is om 11.30 uur hoek Nieuwstraat podium 10. Dat is een opwarmertje voor het tweede optreden dat om 13.00 uur zal plaatsvinden op podium 23 tegenover Duthler aan de Martktstraat. Daarna kunnen we even genieten van de andere koren en het mooie weer. Om 16.00 uur mag het Jongemannenkoor een optreden verzorgen in de Lambertusbasiliek. Dit vind ik een fantastische gelegenheid om ook eens wat klassiek repertoire te laten horen, iets wat de jongemannen ook graag zingen. Ik hoop dan ook dat het grote publiek tegen die tijd even wil uitpuffen van het warme weer buiten en binnen genieten van het Jongemannenkoor.

JMK09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s