Pécs Cantat 5

020

Gistermiddag ook naar de workshop van de kinderen geweest.  Zij studeren werken in van Kodály onder leiding van de legendarische dirigent en pedagoog  Ferenc Tóth. Er zijn kinderen uit Cyprus, Taiwan, Belgie, Spanje en natuurlijk Hongarije zelf.  Zouden deze kinderen zich realiseren dat ze onder leiding van een echte grootheid zingen? Vast wel! Ze hadden de hele ochtend al gewerkt aan het stuk Anyalok és pásztorok en aan het einde van de repetitie zongen ze het hele stuk door. Het klonk al prachtig en daar waren ze zelf ook erg trots op. Toen het stuk uit was ging er een enorm gejuich op: dat deden voor zichzelf èn de dirigent! Erg ontroerend was dit.

016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s