Openbare repetitie Stadsjongenskoor Oldenzaal

Ieder jaar is het weer en groot feest. Dan ga ik langs alle Oldenzaalse basisscholen om stemtesten af te nemen bij alle jongens uit groep 4. De jongens die ik goed genoeg vind (en dat zijn er heeeel er veel!) mogen een keertje komen kijken op een repetitie. Deze openbare repetitie was vandaag en de opkomst was groot.  Maar liefst 18 jongens hebben zich opgegeven voor het nieuwe opleidingskoor en uit ervaring weet ik dat het na de zomervakantie alleen maar meer zullen zijn. Leuke perspectieven dus voor het volgende seizoen!

20100627_8997

Opleidingskoor 2009-2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s