Concert Stadsjongenskoor Oldenzaal

Aanstaande zondag 6 november om 15.00 uur zingt het Stadsjongenskoor samen met de jongemannen in het Stadstheater De Bond te Oldenzaal. Het concert zal een mooie indruk geven van de opbouw van dit koor. Het huidige Opleidingskoor bestaat uit 14 jongens uit groep 5 van de basisscholen uit Oldenzaal en repeteert nu ongeveer acht weken samen. Deze jongens zijn al in staat zeven liedjes te zingen! Ze doen dit alleen maar ook samen met het Middenkoor. In het Middenkoor zingen jongens uit groep 6 en 7. Als je komt luisteren zul je ervaren dat de jongens van het Middenkoor muzikaal en technisch al wat verder zijn dan het Opleidingskoor. Concertkoor bestaat uit jongens die in groep 8 zitten van de basisschool en de middebare school. Het concertkoor zingt samen met het middenkoor maar ook alleen. Als je in het concertkoor zingt mag je af en toe ook bijzondere dingen doen, zoals in Amsterdam zingen, Deventer of Enschede. Dat is een hele uitdaging! De combinatie van de koren maakt dit concert fascinerend. Het laat de opbouw zien van het koor en daarom zal ook het Jongemannenkoor niet ontbreken. Ook dit koor is voortdurend in opbouw. Na de zomervakantie traden maar liefst 5 nieuwe jongens toe tot het Jongemannenkoor.  Ze zingen nog niet allemaal mee tijdens dit concert, maar ze zitten te popelen in de zaal!

Tot ziens in De Bond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s