Dierbare vieze troep

Na afloop van het zomerconcert 2011 van het Stadsjongenkoor Oldenzaal stond ik raar te kijken. Mijn tas was weg, ik had alleen nog maar een stemvork, bloemen en een map met muziek. Snel alle bankpassen geblokkeerd, de telefoon en natuurlijk aangifte gedaan bij de politie. Een dag later werd mijn Blackberry gevonden in Lonneker zonder Sim-kaart. Raadselachtig…

Afgelopen zaterdag werd ik gebeld. Een man was aan het vogeltjes kijken in het natuurgebied Boerskotten en vond bij toeval mijn tas midden in het bos. Helemaal nat en vies want hij heeft daar natuurlijk de hele zomer, herfst en winter gelegen. Vanmiddag heb ik ‘m opgehaald en vanavond kon ik eindelijk kijken wat er allemaal nog in zat. Dierbare vieze troep…

Ik was verbaasd wat er allemaal niét en nog wel in zat! De dief heeft toch echt geselecteerd. Mijn sleutels zijn weg, mijn zonnebril en leesbril, Zwitsers zakmes, pillendoosje, een sieradentasje met een ketting en oorbellen. Natuurlijk al mijn geld en bankpasjes maar mijn identiteitskaart zat nog in de portemonee. Mijn paspoort en autopapieren zijn er nog maar mijn rijbewijs heb ik nog niet kunnen vinden. De OV Chipkaart heb ik ook nog niet gezien.

Er veel verstand van dameszaken had de dief niet. De lippenstift was duurder dan de ketting en de leesbril bij elkaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s