Matthäus Passion 2012 (1)

Ze zijn er al weken voor aan het oefenen, de jongens van het Stadsjongenskoor die mee doen aan de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Sommige jongens zitten nog maar sinds september 2011 bij het Opleidingskoor en mogen nu al mee zingen om ervaring op te doen voor volgend jaar. Deze jongens zijn: Naud Drost, Niels Folbert, Jesse Moes, Job ter Haar en Ruben Bruil. Maar er zijn nog twee andere jongens die dit jaar voor de eerste keer mee doen namelijk Jurre van der Hooft en Antoni Chen. Ik wens deze zeven debutanten heel veel succes!

Voor het Stadsjongenskoor Oldenzaal is het dit jaar even wennen want andere jaren was het eerste concert altijd in de vertrouwde Plechelmus Basiliek. Dit jaar zingen de jongens eerst in het Muziekcentrum Enschede. Dit betekent dat de jongens meteen vol in de spotlight staan aanstaande vrijdag 30 maart.

Vandaag om 19.00 uur generale repetitie. We gaan ons best doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s