Zeventien nieuwe jongens voor Stadsjongenskoor Oldenzaal

Ieder jaar ga ik alle basisscholen lang om jongens te werven voor het Stadsjongenskoor Oldenzaal. In groepjes van drie of vier gaan ze dan met me mee voor een korte stemtest. Ik vertel dan iets over het koor en ga even kort met ze zingen. Jongens die goed kunnen zingen krijgen daarna een brief thuis waarbij ze uitgenodigd worden de openbare repetitie te bezoeken. Tijdens de openbare repetitie kunnen de jongens beslissen of ze na de zomervakantie bij het Opleidingskoor willen.

Ook dit jaar was de openbare repetitie een groot succes. Maar liefst 15 jongens schreven zich ter plekke in en nadien nog 2 via de mail. Het ziet er naar uit dat we na de zomervakantie met 17 nieuwe jongens beginnen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s