Europa Cantat Torino 2012 (12)

Muziekstandaard
Sinds enige jaren kom ik ‘top verkoper’ Ian Bullen tegen op diverse muziekfestivals. Hij taat dan op de beurs met zijn Black Musicfolder. Dit keer had hij iets nieuws meegenomen waarover ik in een eerdere blog al had geschreven: een supersonische-inklapbare-dirigentenstandaard. Hij vertelde dat veel koren dit als relatiegeschenk kado geven aan hun dirigent (hint!)

Zo ziet de standaard er uit wanneer je ‘m wilt gebruiken om te dirigeren.En zo ziet de standaard als je ‘m ingeklapt mee wilt nemen. Natuurlijk kun je er een mooie hoes bij kopen. Dat maakt het natuurlijk wel helemaal af…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s