Europa Cantat Torino 2012 (14)

Presentatie ateliers
Op 3 augustus was er de presentatie van de ateliers A1-A3 en A 18. In de categorie A kan iedereen meedoen maar er zijn wel leeftijdsbeperkingen. Herma van Piekeren en Simone van Gog was voor kinderen  in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Ik was al naar de repetitie geweest  en dan is het erg leuk om het uiteindelijke resultaat te zien en te horen. Simone en Herma hadden met de kinderen een wervelende show voorbreid met zang en dans. Het was erg jammer dat de techniek in het Teatro Colosseo nogal te wensen over liet maar verder was het een heel leuk en knap optreden.  Rogier IJmker leek met zijn presentatie wat minder last te hebben van haperende techniek  evenals Maud Hamon- Loisance. Toch kwam het een en ander niet zo fijn uit de verf in de uiterst droge akoestiek en zeer matige versterking. Beide koren bestonden uit zangers tot en met 30 jaar en leverden een prima prestatie.
.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s