ZINGdag groot succes

De tweede ZINGdag, georganiseerd door  het Groot Omroepkoor (GOK) voor de lezers van ZINGmagazine, was een groots succes. Ruim 170 zangers en dirigenten, professioneel en amateur, waren zaterdag 9 februari naar Hilversum gekomen om samen te zingen met leden van het GOK.

De dag bestond uit workshops, verschillende SingAlongs, een openbare repetitie van het GOK en een presentatiemoment. Bij de workshops en SingAlongs stonden de GOK-zangers tussen de deelnemers. ‘Een unieke sensatie’, zo vonden de amateur-zangers, die zich voelden opgetild door de professionals. Chef-dirigent Gijs Leenaars en gastdirigenten David Lawrence en Edward Caswell verzorgden de workshops, ieder met zijn eigen aanpak, stijl en humor. Er klonken werken van Pärt, Britten, Da Vittoria, Brahms, Ives en vele anderen

In ZINGmagazine nr. 50 (verschijnt rond 15 april) kun je een uitgebreid verslag van de ZINGdag 2013 lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s