Gebroeders Bruil breken record tijdens Matthäus Passion 2013

Vanavond had de uitvoering van de Matthäus Passion in Enschede een bijzonder tintje. Het Stadsjongenskoor Oldenzaal telt momenteel ongeveer 45 leden onder de 14 jaar. Daarvan stonden er 28 vanavond op het podium van het Muziek Centrum Enschede waaronder drie jongens uit één gezin. Dat is onder mijn leiding nog nooit voorgekomen.  Wessel, Ruben en Daan Bruil hebben het erg naar hun zin bij het koor en zingen de sterren van de hemel. Hun muzikale kracht is mooi verdeeld over de koren. Wessel zingt in het Concertkoor, Ruben in het Middenkoor en Daan is in september begonnen in het Opleidingskoor. Een mooi trio waarvan we nog lang kunnen genieten!
MP2013 Enschede 099

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s