Matthäus Passion 2013

Nog één Matthäus Passion te gaan en dan ben ik heel erg tevreden en trots op de jongens van het Stadsjongenskoor Oldenzaal! Het blijft ieder jaar hard werken om er een groep jongens te hebben staan met alle neuzen dezelfde kant op.  Ook dit jaar stonden er naast een heleboel ‘oudgedienden’ weer 12 nieuwe jongens te zingen.  Daarbij valt ieder jaar aan de bovenkant altijd een deel ervaring weg omdat ze vanwege de stemwisseling niet meer met de jongens kunnen zingen. Deze debutanten hebben we ieder jaar dus hard nodig. De nieuwe jongens hebben het heel erg goed gedaan. Complimenten voor: Kevin, Wout, Roman, Joep, Loek, Kiet, Niek, Joel, André, Hajo, Stein en Daan.

IMG_4200Klankrepetitie in de Bergkerk in Deventer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s