Eerste prijs voor Jongemannenkoor Oldenzaal

Afgelopen zaterdag 19 oktober deed het Jongemannenkoor Oldenzaal mee aan een concours van het KNZV, dé mannenkoorbond van Nederland. In de jury zaten Hennie Ramaekers, Johan van Oeveren en Daniël Rouwkema. Vooraanstaande heren in mannenkoorland! De jury prees het koor om de mooie transparante klank en vond het een mooi koor met veel talent en perspectief. Natuurlijk waren er ook wat punten van kritiek zoals onzuiverheden die opgelost kunnen worden door een betere ademsteun. Daar gaan we mee aan de slag.
JMK2013Het Jongemannenkoor Oldenzaal kreeg zeer hoge cijfers van de jury. Alleen maar achten en negens en wat daar tussen in. In totaal van 450 punten. Goed voor een eerste prijs! Ik ben erg trots op deze kanjers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s