Stadsjongenskoor op reis voor de Matthäus-Passion

Hebben jullie het Stadsjongenskoor gemist tijdens de uitvoeringen van de Matthäus-Passion in Oldenzaal en Enschede dit jaar? Dat klopt want de versie van Mendelssohn die dit jaar in Twente werd uitgevoerd schrijft geen jongenskoor voor.

Toch is er de afgelopen weken extra hard gerepeteerd door de jongens. Aanstaande woensdag 16 april gaan ze namelijk naar Amsterdam om daar de Matthäus-Passion te zingen in de Obrechtkerk, samen met het Toonkunstkoor Amsterdam en het Nederlands Philharmonisch Orkest olv Boudewijn Jansen. En ook donderdag 17 en vrijdag 18 april gaan de jongens op reis voor de Matthäus-Passion. Dan zingen ze in de prachtige Bergkerk olv Klaas Stok samen met het Deventer Vocaal Ensemble en Consensus Vocalis en Concerto d` Amsterdam.

De jongens hebben er zin in!

Kopfoto 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s