SING AND SWING!…

Zo begint het Stadsjongenskoor op zondag 15 juni het jaarlijkse lenteconcert. Tijdens dit concert zullen alle koren van het Stadsjongenskoor afzonderlijk optreden maar ook  samen. Het wordt één grote beestenboel. Het Opleidingskoor zingt over ratten en muizen, het Middenkoor over muggen en een gestorven garnaal, het Concertkoor over een te dikke kat en het Jongemannenkoor over een zeehond. Ook zal het kersverse nieuwe mannenensemble Vocal Fellas van zich laten horen. Dit nog kleine ensemble is speciaal opgericht voor jongemannen van het Stadsjongenskoor vanaf 25 jaar die graag met elkaar willen blijven zingen. Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van Mariette Effing. Dennis Vallenduuk begeleidt het koor op de piano en is tevens muzikaal leider van de Vocal Fellas.
Poster lenteconcertAanvang 16:00 uur – Zaal open 15:30
Cultureel Centrum de Hof Ganzenmarkt 9 Oldenzaal
Kaarten á 10 E zijn te bestellen via: www.podiumplein.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s