Stadsjongenskoor zingt in montagehal boortorens

Vandaag de eerste repetitie met het Bentheimer Kammerchor. De jongens zijn erg nieuwsgierig. Natuurlijk naar de muziek maar ook naar de locatie. Het concert vindt namelijk plaats in een hal van Bentec: www.bentec.com. Daar maken ze boortorens enz. Heel bijzonder. Zo is het ten strengste verboden daar als individu rond te lopen en worden we met busjes vervoerd vanaf de ingang naar de hal. Onderweg mogen we geen foto of video-opnames maken ivm bedrijfsspionage. Kortom een perfecte locatie voor jongens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s