Wedstrijd tandentrekken tijdens generale Carmina Burana

Het Stadsjongenskoor had zaterdag generale repetitie van de Carmina Burana voor het concert van zondag 5 oktober in Bentheim. Een lange zit en dat inspireerde Ruben en Niek tot een wedstrijd ‘wie heeft er het eerste een tand uit getrokken’. Tijdens nr 15 Cour d’amours lukte het Niek niet zich bijna te concentreren op de materie. De tand zat los en moest er kennelijk uit. Met succes want tijdens nr 18 waar de jongens ook mee zingen liet hij de tand trots aan buurman Ruben zien. Die liet dat niet zomaar voorbij gaan want hij had ook een losse tand. ‘Ik dacht als Niek ‘m er uit trekt, dan doe ik het ook!’ aldus Ruben na de generale repetitie.  Dat was even aanpoten voor Ruben maar bij het slotkoor nr 25 hadden dus zowel Niek al Ruben allebei een tand met zichtbaar nog bloed daar aan in hun hand…Tand

Foto: Tand van Ruben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s