20 jaar Stadsjongenskoor (2)

Gisteren zaterdag 22 december 2018 vierde ik mijn 20 jarig dirigentschap bij het Stadsjongenskoor Oldenzaal tijdens het jaarlijks kerstconcert in de Hofkerk Oldenzaal. Wat een feest was dat! De jongens en jongemannen hebben prachtig gezongen en wat werd ik leuk in het zonnetje gezet. Eerst met mooie dankwoorden en een verdiensten-speldje. Maar na het concert werd ik verrast met de SJK- Hymne Boys, keep on singing! speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd door pianist/organist Dennis Vallenduuk op tekst van voorzitter Eduard Ponten. Het Jongenskoor, Jongemannenkoor én Esquire hadden het zonder dat ik het wist gerepeteerd en brachten het gisteravond voor het eerst ten gehore.  Een prachtige melodie, mixo-lydisch en heel mooi van omvang. Prefect op de jongens en jongenmannenstem geschreven. Vakmanschap van Dennis Vallenduuk!

Natuurlijk ook bloemen, kadootjes en een daverend applaus! Wat een fantastisch vak heb ik toch!

8 Replies to “20 jaar Stadsjongenskoor (2)”

 1. Het was een mooi concert en we hebben genoten van de prestaties van de diverse koren en hun solisten.
  Terecht een mooi compliment voor jou als dirigent voor je enthousiasme en vakmanschap, Chapeau!👍🎼

 2. Dag Mariette,
  Wat een vrolijke foto!
  Gefeliciteerd. Mooie mijlpaal aan het eind van een goed jaar met al jouw muzikale activiteiten!
  Fijne dagen en een prettig en gezond 2019.

 3. Inderdaad heb je een mooi vak Mariette. Ik hoop er nog lang van te kunnen genieten en ervaren.
  Hele fijne dagen met een een welgemeend proficiat, ook van Delphine.
  Jacques

 4. Geweldig Mariëtte, gefeliciteerd, 20 jaar commitment met zingen en begeleiden van zangers en zangeressen. Ik hoop nog lang van jouw kundigheid te kunnen genieten en te mogen zingen met ” De maten” van het Tiels mannenkoor

 5. Hallo Mariette,
  Leuk om te lezen en te zien dat jouw kwaliteiten gewaardeerd worden. Van harte gefeliciteerd daarmee. Zelf waardeer ik de manier waarop je ons koor dirigeert ontzettend en heb ik veel respect voor de manier waarop jij een koor zoals het TM dirigeert.
  Fijne jaarwisseling.
  Hans Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s