Jouw Naam

Afgelopen jaar had ik een prachtig project met het Tiels Mannenkoor. Het lied Jouw Naam van Mario van de Linden werd werd gearrangeerd door Jetse Bremer voor mannenkoor en samen met de folkband Taaftere tijdens een fantastisch concert in de Agnietenhof uitgevoerd. Maar dat niet alleen, we maakten ook een mooie opname én een video die sinds een paar weken op You Tube is te bewonderen.

Jouw Naam is een lied met een bijzondere geschiedenis. Mario van der Linden schreef het lied toen Chrys de beste vriend van zijn zoon Paco plotseling overleed. Chrys en Paco vormden een pianoduo en wonnen in 2000 brons tijdens de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Het lied Jouw Naam was voor het laatst te horen in 2010 op de begrafenis van Chrys.

En nu vindt het lied zijn weg op het internet. Met Mario als solist, Paco op de piano en het Tiels Mannenkoor. Aan de oever van de Waal met de skyline van Tiel op de achtergrond. Iets om heel trots op de zijn!

Klik HIER om meer te lezen over de geschiedenis van dit lied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s